Niek van Heuvelen
Fractievolger

Mijn naam is Niek van Heuvelen, 28 jaar en in 2013 ben ik voor de studie naar Nijmegen verhuisd. Al snel werd ik verliefd op de stad. Verliefd op de Nijmeegse geschiedenis, op haar bruisende binnenstad en op al die andere mooie dingen die zij te bieden heeft. Ik voel mij hier thuis en dit gevoel gun ik iedereen. De afgelopen jaren heeft Nijmegen mij ontzettend veel gegeven en nu is het voor mij tijd om wat terug te doen.

In mijn leven is nog iets waar ik heel enthousiast van word. Het is mijn allergrootste passie, namelijk: het onderwijs. Ik werk als leraar op een basisschool en dit vind ik fantastisch! De verwondering in de ogen van mijn leerlingen wanneer ik ze weer iets nieuws leer is voor mij het allermooiste gevoel dat er is. Ik stel mijzelf en mijn leerlingen ook altijd hoge verwachtingen om zo het beste uit onszelf te halen. Ik kijk ernaar uit om met hetzelfde enthousiaste en met dezelfde hoge verwachtingen bezig te gaan voor Nijmegen en om ervoor te zorgen dat het een nog mooiere plek wordt om te mogen leven, waar kinderen veilig buiten kunnen spelen en waar nieuwe studenten ook verliefd op kunnen worden.

Mocht je een keer gedachten willen uitwisselen of heb je een goed idee voor Nijmegen? Aarzel dan niet om contact met mij op te nemen!