spotlight-image

Ledenpanel VVD’ers in Nijmegen

 

Op woensdag 31 mei hadden de leden van de VVD Nijmegen de mogelijkheid te delen hoe zij de stad nóg beter willen maken bij de eerste bijeenkomst van het ledenpanel. Samen met de fractie bespraken ze hoe de VVD zich kan inzetten op thema’s als wonen, veiligheid, bereikbaarheid en economie. Want iedere Nijmeegse VVD’er heeft wel een mening over hoe we ervoor kunnen zorgen dat iedereen een dak boven zijn hoofd heeft, veilig over straat kan zonder altijd in de file te hoeven te staan en hoe we de binnenstad bruisend kunnen houden. Met de input die de fractie heeft gekregen hebben zij weer nieuwe ideeën opgedaan om van Nijmegen een nog mooiere stad te maken.

 

Reactie van de fractie

De fractie van de VVD Nijmegen was erg te spreken over de bijdrages van de leden. Zo hebben ze een beter beeld van wat de leden belangrijk vinden, hebben ze allerlei nieuwe ideeën opgedaan en weten ze dat ze op veel punten al op de goede weg zijn. De leden die zich al hebben aangemeld bij het panel hebben een uitvoerige reactie ontvangen op hun ingebrachte punten. Nu kunnen ze met nieuwe ideeën aan de slag om Nijmegen een betere stad te maken.

 

Volgende bijeenkomsten

Op woensdag 20 september en maandag 12 februari worden opnieuw bijeenkomsten van het panel georganiseerd. Wil jij daar ook bij zijn? Dan kan je je aanmelden door een mailtje te sturen naar ledenpanel@vvd024.nl 

Publicatiedatum: 23 juli 2023