spotlight-image

Nijmeegse VVD bedankt Nick de Graaf

Nijmeegse VVD bedankt Nick de Graaf

Zeven jaar nadat Nick de Graaf fractievolger werd bij de Nijmeegse VVD neemt hij (in ieder geval tijdelijk) afscheid van de fractie. Nick was de afgelopen vier jaar raadslid voor de VVD met onder andere veiligheid, wonen en onderwijs in zijn portefeuille. Hij blijft namens de VVD eerste opvolger voor een raadszetel.

Namens de VVD voerde Nick het woord op tal van portefeuilles. Hij maakte zich hard voor meer en beter bewapende BOA's om de stad veiliger te maken. Hij zette zich in voor goede zorg voor tippelaars en zorgde er samen met collega Dennis Walraven voor dat binnenkort een einde gemaakt wordt aan "het drugsrondje" Van Welderenstraat - Tweede Walstraat. Boven dit alles ligt het hart van Nick bij onderwijs. In de Nijmeegse gemeenteraad ging hij voorop in de strijd tegen de schoolwijzer, het Nijmeegse leerlingentoewijzingssysteem dat de vrijheid van schoolkeuze vermindert.

De Nijmeegse VVD bedankt Nick ontzettend voor zijn inzet en toewijding voor onze stad en de VVD. We zijn verheugd dat hij als VVD-lid en ervaringsdeskundige betrokken blijft en we wensen Nick alle succes, goeds en geluk.

Publicatiedatum: 3 april 2022