spotlight-image

Stem 22 november, stem VVD

Stem 22 november, stem VVD

Ruimte geven. Grenzen stellen.

Een Nederland waarin we weer tegen elkaar zeggen: wat hebben we het hier goed voor elkaar. Dát gevoel, dat moet terug.

Veel mensen hebben dit gevoel nu niet. Het leven is duur geworden. Het voelt niet goed dat Nederlanders die werken, of gewerkt hebben, zich zorgen maken over geld. Want als je je best doet, dan hoor je het in Nederland goed te hebben. Zou je er zelfs een beetje op vooruit moeten gaan.

Zorgen zijn er ook over de hoge asielinstroom: kunnen we die wel aan, terwijl er al zo veel problemen zijn in ons land? Is dat eerlijk naar mensen die al jaren op de wachtlijst staan voor een woning? Is dat eerlijk naar échte vluchtelingen, voor wie er straks geen plaats meer is?

Met alle zorgen die er zijn, kan het in de politiek niet doorgaan zoals we de afgelopen jaren hebben gedaan. Nederland moet na de crisisjaren weer vooruit. We moeten scherpe keuzes maken, ook als die moeilijk zijn. Keuzes die werken voor mensen. Om de rust terug te brengen. Om Nederlanders weer het gevoel te geven dat de politiek nog aan hun kant staat.

Daar hebben we jou bij nodig. Met jouw stem op de VVD, kunnen we samen werken aan een politiek die dingen fikst voor al die gewonen Nederlanders. Met oplossingen die op korten én lange termijn werken.

Zodat we straks weer tegen elkaar kunnen zeggen: wat hebben we het toch goed voor elkaar in Nederland. 

 

Publicatiedatum: 21 november 2023